Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

4 1

400 one minutes behind the facade

Wat is er achter de gevel te zien? Ter gelegenheid van de viering van 400 jaar Amsterdamse grachten vragen wij jouw medewerking voor een bijzondere film over de kwaliteiten van wonen, werken en verblijven in een grachtenpand. Een detail, een schaduw, een versleten trappenhuis, een gerenoveerde vloer, het echte grachtengroen: een visueel verhaal over 400 jaar grachtenpanden in 400 minuten, per pand 1 minuut. Deze komen we in een uur bij je filmen. Meer weten? Neem contact op via en bekijk hier de video's.

Met dit project brengen wij de bewoners en gebruikers van de grachtenpanden samen met een groep jonge kunstenaars om het onzichtbare achter de gevel met behulp van hun zintuigen te documenteren en te vertalen naar film.

Het project is officieel onderdeel van het World Interior Events, dat in 2013 in Amsterdam wordt gehouden. Het is een programma dat de historische, culturele, artistieke en economische belangen van interieurarchitectuur en design benadrukt. Thema is 'Verleden, heden en toekomst van Interiors'. Het programma is zowel voor professionals als het grote publiek.

02

Reacties (1)

Wat is er achter de gevel te zien?

Een detail, een schaduw, een versleten trappenhuis, een gerenoveerde vloer, het echte grachtengroen.

http://bit.ly/1Mklt0m

,
20 jul 2015,17:12
Reacties (1)